Geroosterde ananas en mango

Easyto Grill

Pikante geroosterde ananas & mango

Nagerecht:
voor 4 personen

Apparatuur:
een open BBQ met lage tot medium warmte bron of gesloten BBQ met temperatuur van 200 °C

Ingrediënten:
1 ananas
1 mango
1 rode peper
sachet honing

Bereidingswijze

Schil de mango en snijd deze in niet te dunne plakken. Snijd vervolgens de schil van de ananas, snijd de ananas in vieren en verwijder de harde kern. Snijd vervolgens de parten in plakken.

Snijd de peper in de lengte in tweeën en wrijf meerdere malen met de peper over beide zijdes van de plakken ananas en mango. Gril de plakken ananas en mango boven een medium hittebron gedurende 2 minuten aan iedere kant.

Leg de plakken op een schaal of bord , garneer met enkele klein gesneden stukjes peper en besprenkel met de honing.

 

Tip

Erg lekker met een bolletje fris yoghurt ijs en wat fijngesneden munt.





Probeer ook eens:

Geroosterde cherrytomaat  Gegrilde banaan  Gevulde paprika  Groentespies  groentespies met masalakruiden